Gulvbelegg

/Gulvbelegg
Gulvbelegg 2017-07-24T14:10:34+00:00

Gulvbelegg Stord Interiørservice

Gulvbelegg på Stord

Har du et gammelt gulv med planker fulle av flekker og sprekker? I stedet for å betale dyrt for et helt nytt gulv, kan det fungere like bra å dekke det med gulvbelegg. Gulvbelegg av vinyl er et rimelig og slitesterkt alternativ – ikke minst er rengjøringen unnagjort i en fei! Til bad og vaskerom finnes det egne våtromsbelegg som anbefales for å hindre at fukt sprer seg gjennom gulvet og ut i huset.

Vi selger ulike typer gulvbelegg og har solid kunnskap på dette feltet – både når det gjelder kvalitet og estetikk. Kom innom vår butikk på Stord for å se vårt utvalg, og snakk med våre ansatte om dine behov og preferanser. Vi lover deg tett oppfølging, og står inne for kvaliteten på alle våre typer gulvbelegg.

Ønsker du jobben utført av håndverkere?

Dersom du ikke har tid eller anledning til å utføre arbeidet selv, stiller Interiørservice Stord med egne håndverkere til din disposisjon. Vi tar på oss alle typer interiørjobber og oppussingsprosjekt, fra gulv til vegger og tak. Enten det skal males, lakkeres, beises, legges gulvbelegg eller annet – Vi kommer på befaring og gir deg en pris på arbeidet. Våre håndverkere er profesjonelle, effektive og erfarne – Kontakt oss for å få jobben utført.