Skraping, sparkling og luting

/Skraping, sparkling og luting
Skraping, sparkling og luting 2017-07-24T14:10:34+00:00

Sparkel Stord

Skraping, sparkling og luting på Stord

Skraping, sparkling og luting – Ikke den mest glamorøse delen av oppussingsjobben. Likevel er dette et viktig arbeid som utgjør fundamentet bak et flott resultat. Skrapingen fjerner løse malingsflak, lutingen fjerner eksisterende overflatebehandling, og sparklingen tetter skjemmende hull og ujevnheter. Her er det viktig at gode produkter og redskaper benyttes.

Tar du turen innom Interiørservice på Stord finner du alt du trenger til skraping, sparkling og luting. Spør oss dersom du er usikker på hvordan du bør gå frem – Vi svarer gladelig på spørsmål og hjelper deg finne produktene som er best egnet til ditt bruk.

Ønsker du jobben utført av håndverkere?

Dersom du ikke har tid eller anledning til å utføre arbeidet selv, stiller Interiørservice Stord med egne håndverkere til din disposisjon. Vi tar på oss alle typer interiørjobber og oppussingsprosjekt, fra gulv til vegger og tak. Enten det skal males, lakkeres, beises, legges gulvbelegg eller annet – Vi kommer på befaring og gir deg en pris på arbeidet. Våre håndverkere er profesjonelle, effektive og erfarne – Kontakt oss for å få jobben utført.