Tjenester

/Tjenester
Tjenester 2017-07-24T14:10:34+00:00

Maling innendørs Stord

Våre tjenester

Gulvbelegg

Har du et gammelt gulv med planker fulle av flekker og sprekker? I stedet for å betale dyrt for et helt nytt gulv, kan det fungere like bra å dekke det med gulvbelegg. Vi selger ulike typer gulvbelegg og har solid kunnskap på dette feltet – både når det gjelder kvalitet og estetikk.

Innendørs maling

Å velge den rette fargen til et rom kan være en møysommelig prosess – Her finnes mange faktorer å ta stilling til.Hos Interiørservice er fargevalg vår lidenskap og ekspertise. Våre dyktige butikkmedarbeidere står klare til å hjelpe deg enten du skal gjøre små eller store forandringer i hjemmet.

Utendørs maling

Husets fasade er det første som møter både familie, gjester, og naboer – Hos Interiørservice har vi maling og beis som sikrer ditt hus en flott og værbestandig farge. I vårt sortiment finner du produkter for alle bruksområder: Oljemaling, akrylmaling og beis fra flere ledende produsenter.

Skraping, sparkling og luting

Skraping, sparkling og luting – Ikke den mest glamorøse delen av oppussingsjobben. Likevel er dette et viktig arbeid som utgjør fundamentet bak et flott resultat. Vi hjelper deg finne produktene som er best egnet til jobben.