Utendørs maling

/Utendørs maling
Utendørs maling 2017-07-24T14:10:33+00:00

Maling utendørs Stord

Utendørs maling på Stord

Husets fasade er det første som møter både familie, gjester, og naboer – Hos Interiørservice har vi maling og beis som sikrer ditt hus en flott og værbestandig farge. I vårt sortiment finner du produkter for alle bruksområder: Oljemaling, akrylmaling og beis fra flere ledende produsenter.

Hvorvidt det er på tide å male huset avhenger av hva slags maling som er benyttet tidligere og hvor stor værslitasje som forekommer. Dersom du allerede kan se at malingen flasser av, er det på høy tid å komme i gang. Våre ansatte har mange års opparbeidet kunnskap på fagfeltet, og vil gladelig hjelpe deg finne det beste produktet for ditt hus. Kom innom vår butikk på Stord, så tar vi for oss huset ditt og finner frem til den optimale løsningen!

Ønsker du jobben utført av håndverkere?

Dersom du ikke har tid eller anledning til å utføre arbeidet selv, stiller Interiørservice Stord med egne håndverkere til din disposisjon. Vi tar på oss alle typer interiørjobber og oppussingsprosjekt, fra gulv til vegger og tak. Enten det skal males, lakkeres, beises, legges gulvbelegg eller annet – Vi kommer på befaring og gir deg en pris på arbeidet. Våre håndverkere er profesjonelle, effektive og erfarne – Kontakt oss for å få jobben utført.